banner

Extra uitzendingen MTV Moergestel tijdens Coronacrisis


Speciaal voor de aan huis gekluisterde oudere dorpsgenoot, maar zonder twijfel ook tot groot genoegen van iedereen die nu noodgedwongen thuis zit, zenden de vrijwilligers van MTV zolang deze situatie zich voordoet, mooie programma’s en Moergestelse toneelstukken uit.

Moergestel TV aan het werk... (Foto Joris van der Pijll)

Moergestel TV aan het werk… (Foto Joris van der Pijll)

De TV-uitzendingen van komende donderdagavond 19.00 uur, vrijdagavond 19.15 uur en zaterdag en zondag om 12.00 bevatten de volgende onderwerpen:   De scholen zijn weer begonnen. Uit het archief: Roef! landskampioen; Bands in A Barn; Open Monumentendag; De Koektrommel en Natuurlijk Ties.

Extra op donderdag om 15.00 uur: 75 jaar Muziekvereniging Prinses Juliana. Extra op vrijdag om 15.00 uur: Zusters in zaken (De Tweede Jeugd). Zaterdag om 19.00 uur kijkt u naar de Eucharistieviering vanuit de kapel van Park Stanislaus.

Zondag is er van 10.00 tot 12.00 uur weer een radio-uitzending. Meer informatie: Moergesteltv.nl