banner

Extra uitzendingen MTV Moergestel tijdens Coronacrisis


Speciaal voor de aan huis gekluisterde oudere dorpsgenoot, maar zonder twijfel ook tot groot genoegen van iedereen die nu noodgedwongen thuis zit, zenden de vrijwilligers van MTV zolang deze situatie zich voordoet, mooie programma’s en Moergestelse toneelstukken uit.

Moergestel TV aan het werk... (Foto Joris van der Pijll)

Moergestel TV aan het werk… (Foto Joris van der Pijll)

De TV-uitzendingen van komende donderdagavond 19.30 uur, vrijdagavond 19.00 uur en zaterdag om 12.00 bevatten de volgende onderwerpen:     Thuis in Gèssel en Roef! Uit het archief: Modderdag; Moergestel Fietsdorp; Nationale Tweetaktdag; Langs het tuinpad; Windturbines en Natuurlijk Ties.

Extra op donderdag om 15.00 uur: 75 jaar vrijheid in Moergestel. Extra op vrijdag om 15.00 uur: De Koning lacht door Die Naemloose Speelers. Zaterdag om 19.00 uur kijkt u naar de Eucharistieviering vanuit de kapel van Park Stanislaus.

Zondag is er van 10.00 tot 12.00 uur weer een radio-uitzending. Meer informatie: Moergesteltv.nl