banner

Eerste jubileum Haaren bij Oisterwijk


Het is alweer vijf jaar geleden. Het was begin 2015 toen voorzichtig duidelijk werd dat er een gemeentelijke herindeling zou komen. ‘Haaren bij … ‘ was de slogan, maar eigenlijk is het ‘Haaren samen met …’

Samen met…
Haaren, samen met Heukelom, Moergestel en Oisterwijk. Het is vanaf dat moment voor ons duidelijk geweest, dat we in stapjes de Haarense gemeenschap, inwoners en verenigingen op onze website zouden verwelkomen. In het begin ging dat over de toen nog aankomende herinrichting, en langzaam zijn daar verenigingsnieuws en andere gebeurtenissen bij gekomen. Haaren kreeg een eigen themapagina en heeft recent ook een eigen webadres: Haarennieuws.nl. We zijn bijna compleet en klaar voor de ‘fusie’.

Het is een 5-jarige proces geworden, dat voor ons pas na de formele gemeentelijke herinrichting volledig af is. Op dat moment kunnen we ook het politieke deel van onze berichtgeving als ‘samen’ zien.

Voor nu is van belang:

Alles en iedereen uit Haaren is van harte welkom!

 

De weg naar recreatief Haaren (Foto: Iris de Groot).