banner

Diamant voor Frans en Jeanne Verhoeven-Ketelaars uit Oisterwijk


60 jaar getrouwd in deze bijzondere tijd, op zaterdag 2 mei 2020 was dat het geval voor Frans en Jeanne Verhoeven uit Oisterwijk. Feest was er onderaan het balkon van hun woning in de Vloet waar ze sinds eind november wonen.

Frans en Jeanne Verhoeven-Ketelaars

Frans is geboren in een gezin van 12 in 1931 op Kerkhoven in Oisterwijk, Jeanne is geboren in een gezin van 7 in 1935 op de Vinkenberg in Moergestel. Na een verkeringstijd van 5 jaar trouwden ze op 2 mei 1960 en gingen wonen op de boerderij waar Frans opgroeide. Ze kregen 4 kinderen, Anne-Mieke, Twan, Hans en Liesbeth. Met veel plezier hebben ze hier hun bedrijf gerund dat later overgenomen werd door zoon Twan, die hier nog bedrijf houdt. In 2007 verhuisden ze naar de Rietstraat, alwaar ze ruim 12 jaar woonden voordat ze naar De Vloet gingen. Inmiddels zijn Frans en Jeanne al enige tijd opa en oma van 9 kleinkinderen en 2 achterkleinkinderen.

Ze zijn beiden graag bezig; Frans houdt van de buitenlucht, de natuur en doet regelmatig een ommetje en Jeanne doet alles nog in huis, ze zorgt en maakt graag een praatje. Beiden houden ervan om puzzels te maken uit de krant. Ze zijn blij dat ze nog samen zijn, zeker in deze tijd.

Van harte gefeliciteerd Frans en Jeanne!