banner

De Grote Oisterwijkse Thuiskwis


Zaterdag 16 mei barst om 20.00 uur de strijd los: wie wordt de Oisterwijkse Thuiskwiskampioen? Stel een team samen van 4 personen, schrijf je in en doe mee!

 

Bij deze Thuiskwis geen uitslagenavond zoals hier  in Tiliander, maar alles digitaal op ruime afstand…

Op zaterdagmiddag 16 mei tussen 13.00 en 15.00 uur haal je het quizboek op via de inmiddels bekende drive-thru op De Lind. Het boek zit dan nog achter slot en grendel. ’s Avonds om 20.00 uur komt de eerste opdracht van Escaperoom Oisterwijk om je boek uit de kluis te bevrijden. Daarna ga je met je team zoveel mogelijk van de opdrachten doen en vragen beantwoorden. Alles in en om huis natuurlijk! Je hebt hiervoor tot 23.30 uur de tijd, dan moeten alle vragen digitaal zijn ingeleverd. Tussendoor word je via een livestream uitgedaagd  voor enkele interactieve doe-opdrachten, vragen en puzzels.

Deelname kost 40 euro per team. Het advies is een team van 4 personen samen te stellen om optimaal deel te kunnen nemen. De vragen zijn samengesteld door Oisterwijkse ondernemers, sporters, toneelspelers, muzikanten, carnavallers, de escaperoom én de organisatie van de Parelkwis! Diversiteit gegarandeerd.

Schrijf je snel in via oisterwijkkwis@gmail.com , zoek alvast wat digitale en telefonische hulplijnen en speel samen met heel Oisterwijk mee!