banner

Campingseizoen in Oisterwijk alsnog gestart


Met een ludieke ‘eerste bezoeker’ werd donderdagmiddag het vakantieseizoen in Oisterwijk gestart.

Buitengebiedmanager Ellen van Iersel, de ‘eerste’ vakantiegangers heer en mevrouw Niemandsverdriet, citymarketeer Piet Duizer en Jos de Punder, eigenaar van Vakantiepark De Reebok. (Foto: Toon Sanders)

‘Je kunt (eindelijk) weer slapen onder de sterren  in Oisterwijk!’ zo was de bijbehorende boodschap van Citymarketing, Buitengebied management en Centrummanagement Oisterwijk, die daarmee meteen ook hun campagne “O’ wat ben je mooi” starten. Bij vier Oisterwijkse vakantieparken, waar nu alweer mensen mogen overnachten en naar de sterren kunnen komen kijken, hangen dergelijke welkom-spandoeken.

Rond 15.30 uur werden ‘de eerste toeristen’ ontvangen op vakantiepark de Reebok in Oisterwijk. Met de versoepeling van de coronamaatregelen kan er steeds meer, straks ook de horeca met gevulde terrassen …

Citymarketeer Piet Duizer: “Je kunt weer slapen onder de sterren in Oisterwijk. Het is als een sombere donker nacht, je kijkt omhoog en opeens breken er wolken en zie je een ster, en nog een en een derde… Langzaam begint het weer wat te stralen, hoewel de wolken nog niet verdwenen zijn. Maar de sterren beuren je op, geven licht in de duisternis, hoop op de toekomst“. Hij reikte namens de toeristische sector van Oisterwijk, Moergestel en Heukelom cadeaubonnen uit aan de familie Niemandsverdriet, al zes jaar verblijfstoeristen in Oisterwijk.

Zij kunnen al weer van de sterren komen genieten. En ook van enkele andere zaken in Oisterwijk. Er zijn uitjes mogelijk in gezinsverband, winkels zijn open en de horeca biedt massaal afhalen en/of bezorgen aan. Vanzelfsprekend binnen de regels van kabinet en RIVM.