anytime

Bruce verzamelt stapels Oisterwijkse voetbalplaatjes voor de voedselbank


Trots als een pauw, hij kwam in het nieuws! Bruce ging voetbalplaatjes verzamelen voor de Voedselbank.

Bruce bedankt!

Een paar weken geleden werd zijn oproep geplaatst, en kwamen er van alle kanten plaatjes van de Albert Heijn: ‘Wij kunnen met heel veel trots zeggen dat we heel veel plaatjes hebben opgehaald, en ook van veel Albert Heijn filialen boeken gedoneerd hebben gekregen en zelfs doosjes vol met plaatjes. Wat zijn we druk bezig geweest met sorteren, hulp kwam van alle kanten. Gelukkig hebben we vrienden en familie ook nog verder wonen, zodat ook in Zuid-Holland de boeken opgehaald konden worden,’ aldus Angelique Hoogeveen, moeder van Bruce.

Hier worden we blij van!

Er kwamen zelfs plaatjes uit Noord-Holland en Groningen, en er werden afspraken gemaakt al voor een volgende actie, zodat diverse filialen de plaatjes en boeken verzamelen. 13 mei konden de stapels en boeken worden afgegeven bij de voedselbank. Een flinke boodschappen kar met kop erop, en nog een losse tas erbij: ruim 200 boeken en setjes om in te plakken.

‘Ik wil echt iedereen die plaatjes gedoneerd heeft extra bedanken, mijn zoon was zo enorm trots ook op de complimenten die hij kreeg bij de voordeur, kaartjes en zelfs kleine cadeautjes heeft hij gekregen van verschillende mensen.’

DTZ logo low