banner

Brillenservice bij Ron Zwart in Oisterwijk


De maatregelen worden soepeler, maar voorzichtigheid is er zeker: ‘Wij zijn blij om mede te kunnen delen dat wij door de laatste berichtgeving van onze premier onze activiteiten weer op kunnen pakken,’ aldus Ron Zwart van de gelijknamige optiek.

‘Helemaal uit de lockdown zijn wij natuurlijk nog niet, dus hebben wij gezorgd voor spatschermen, desinfectiemiddelen, dragen wij een mondkapje bij een lenscontrole en diabetesscreening, et cetera, om veilig winkelen en werken mogelijk te maken.’

Lenscontroles, oogmetingen en diabetesscreenings zijn enkel mogelijk op afspraak, en indien nodig en mogelijk behoort in overleg ook een huisbezoek tot de mogelijkheden.

Voor vragen of een afspraak bel 013-5285383.

Andere hulp nodig? Kijk even bij onze informatie over Corona in Oisterwijk.