banner

Beeldbank Oisterwijk: In vogelvlucht


De Beeldbank in Oisterwijk toont u films van vroeger en nu. Wekelijks presenteren de vrijwilligers van de beeldbank u een film, die u in de Beeldbank terug kan vinden.

Oisterwijk in vogelvlucht

Het oude postkantoor (Fragment uit de film van Jos van den Hout).

Oud-Oisterwijker Jos van den Hout -tegenwoordig in Frankrijk wonend, maar met nog altijd een rijke interesse in zijn geboorteplaats- stelde een mooie foto-compilatie samen met beelden van Oisterwijk uit vergane jaren. Laat u verrassen hoezeer sommige plekken veranderd zijn en verwonder u over het feit dat andere bekende stekken juist prima de tand des tijds doorstonden. Een Zwart-witte fotofilm met opnames variƫrend van 1900-1977, uiterst kleurrijk samengebracht die u beslist met nostalgische gevoelens zal achterlaten.