banner

Aanhangwagen vol van Zonnebloem Moergestel


Mogelijk denkt u dat de zorg voor elkaar de laatste weken weer wat is afgenomen, maar niets is minder waar. De eerste weken was er meer aandacht voor, maar ook nu nog blijven vrijwilligers in onze gemeente zich inzetten voor de medemens.

Zonnebloemen van De Zonnebloem

Zo bellen vrijwilligers van de Zonnebloem in Moergestel met terugkerende regelmaat hun Zonnebloemgasten op, en werden er afgelopen week leuke attenties rondgebracht. Op die manier kan men even vertellen hoe het gaat; een luisterend oor krijgen.

Een hele aanhanger vol…

Eerder gaven de vrijwilligers al een leuke kaart uit Moergestel af bij al hun gasten en dit keer zijn er “Zonnebloemen” gemaakt voor hen die buiten Park Stanislaus wonen en mensen die een hart onder de riem kunnen gebruiken. Het geheel is een kleurrijk gevulde aanhangwagen geworden en werd leuk ontvangen. Bij het afgeven is er even op afstand contact, een kort praatje, even wat aandacht en een vriendelijk gezicht aan de deur.

De “bloemen” staan in potjes met daarin zonnebloem zaadjes. Enkel water geven, schoteltje eronder en in de vensterbank zetten. Over een tijdje kan men hopelijk genieten van vrolijke zonnebloemen, een zonnegroet!

Wie wil en lichamelijk een beperking kent, kan zich melden bij de Zonnebloem Moergestel via 06-23110368. U bent van harte welkom!

DTZ logo low