banner

Winnaars Berenjacht Oisterwijk


De winnaars van de deelnemers op de Facebookpagina Berenjacht Oisterwijk zijn bekend.

Een van de creatieve tafereeltjes, geplaatst op de Facebookpagina Berenjacht Oisterwijk.

Aangezien een wandeling met het gezin in de openlucht nog mogelijk is, gaan veel gezinnen er op uit om te wandelen. Voor gezinnen met kinderen is de Berenjacht ontstaan. Inwoners plaatsen een beer achter hun raam, en de kinderen kunnen ze zoeken. Massaal delen inwoners een foto van hun beer via de Facebookpagina Berenjacht Oisterwijk En ook kinderen die beren zien kunnen dat laten weten met een foto. Zo verspreid dit prettige beren verhaal zich als een sneltrein door Oisterwijk…

Marijke Scheerlinck beheert de pagina, en zij heeft vijf bedrukte T-shirts beschikbaar gesteld aan de kinderen van de deelnemers. De winnaars zijn Corine Goldschmidt, Juliette Lansbergen, Ans van Herck, Suzanne Vugs en Trudy Paymans. ‘Ze mogen contact met mij opnemen om de maat van het kindershirt door te geven, als ze geprint zijn mogen ze die ophalen.’

Ook iets leuks te vertellen? Laat het ons weten!