banner

WensAmbulance krijgt weer statiegeld van winkelende Oisterwijkers


De gehele maand maart konden winkelende bezoekers van de Albert Heijn in Oisterwijk hun statiegeld doneren aan de Wensambulance.

Met ruim 1,5 meter afstand, dragen medewerkers van de supermarkt het geld over.

Samen doneerden zij 128 euro waarmee WensAmbulance Brabant zijn gewaardeerde werk kan voortzetten. Zij brengen zieke, meestal terminaal, Brabantse mensen als laatste wens naar zijn of haar favoriete plek of plaats overal in Nederland naar toe. Daarvoor hoeven deze wensvragers niets te betalen omdat de vrijwilligers van WensAmbulance Brabant belangeloos hun laatste wens uitvoeren. De kosten worden vergoed vanuit giften en inzamelingen zoals deze. WensAmbulance Brabant dankt iedereen voor deze gift.

DTZ logo low