banner

Tijdelijk gratis zangles in Oisterwijk


Het is een verwarrende tijd. De coronamaatregelen dwingen ons massaal thuis te blijven terwijl de zon schijnt, je kan niet naar school of naar je werk en je mag eventjes niet met je vrienden samenkomen.Bij Lokaal Zes in Oisterwijk hebben ze een creatieve manier gevonden om hun zangers en zangeressen les te kunnen geven.

Zangles op afstand, luisteren en uitleg geven, zonder gevaar voor besmetting…

Aan de andere kant brengt deze periode ruimte voor rust, reflectie en solidariteit. We ontdekken misschien wel dat we altijd aan het rennen zijn en geen tijd hebben voor dingen die we zo graag doen. Zingen werkt ontspannend, creƫert ruimte in je hoofd en je lijf en laat je creativiteit opbloeien. Het is een mooi middel om je even los te maken van de overweldigende stroom aan informatie over het virus en de onzekerheid die dat met zich meebrengt.
Daarom biedt LokaalZes in Oisterwijk haar online proeflessen in deze periode tijdelijk gratis aan. Zodat jij ook kunt ervaren wat zingen voor jou in deze periode kan betekenen.