anytime

Teken jij de nieuwe kiosk in Haaren?


Wat er met het gemeentehuis gaat gebeuren is nog niet bekend, maar het centrale dorpsplein blijft en is in renovatie. Er komt ook een nieuwe kiosk, voor muziek en Sinterklaas.

De werkzaamheden voor de herinrichting van het Mgr. Bekkersplein zijn in volle gang. Eén van de onderdelen van het plein is een kiosk. De gemeente daagt u uit om mee te ontwerpen. Tekent u de nieuwe kiosk die midden in het dorp Haaren komt te staan?

Impressie van het plein in Haaren

Er is een aantal zaken waar u op moet letten. Het Mgr. Bekkersplein wordt op duurzame wijze opnieuw ingericht. De kiosk moet dus ook duurzaam zijn. Uiteraard verwacht de gemeente een ontwerp dat past binnen de sfeer van een dorp met het dorpsplein, de kerk en de kapel. Wat betreft de grootte een oppervlakte van 50 m2 en ongeveer 5 à 6 meter hoog. De nutsvoorzieningen mogen niet ontbreken en het is fijn wanneer in het ontwerp rekening wordt gehouden met vandalisme. Als laatste is onderhoudsarm gewenst.

Vindt u het leuk om mee te doen en heeft u een duidelijk beeld hoe de kiosk eruit moet zien? Zet het op papier! U kunt de tekening tot 6 mei mailen naar communicatie@haaren.nl, opsturen naar Gemeente Haaren, t.a.v. Communicatie of in de brievenbus gooien bij het gemeentehuis. Vergeet niet uw naam en contactgegevens te vermelden. Uit alle inzendingen kiest de gemeente er vijf uit, en inwoners uit Haaren mogen daar hun stem op uitbrengen.