banner

Paaseieren voor schoolkinderen Pannenschuur


Op de donderdag voor Pasen, Witte donderdag, worden er paaseieren verstopt in het Willem van der Aa-park. Dit is een jaarlijkse traditie voor de kinderen van basisschool Den Akker. Ook voor dit jaar waren de eieren al ingekocht, maar helaas…

Stijn uit groep 4 met zijn huiswerk en paasverrassing.

Wat doe je met 160 paaseieren als het kabinet heeft besloten om scholen te sluiten tot de meivakantie en er dus helemaal geen Pasen gevierd kan worden op school? De ouderraad bedacht een andere oplossing. Waar de leerkrachten zorgden voor het huiswerkpakketje, zorgden de ouders van de ouderraad voor de paasattentie.

Afgelopen vrijdag bij het ophalen van het huiswerk voor de komende week stond er voor iedereen ook een paasverrassing klaar. Ook kunnen de kinderen dit jaar niet op bezoek gaan bij de ouderen in Oisterwijk voor wie zij jaarlijks een mooi paasknutselwerk maken. Daarom willen zij bij deze iedereen fijne paasdagen toewensen.