ondernemers

Lunch voor Oisterwijkse koks die duizenden opkikkers bereiden


Maandag 20 april werd er weer gekookt,  en getrakteerd! Mark Verweij van Eethuys de Lind trakteerde zijn collega koks op een welverdiende lunch.

Die koks waren in Oisterwijk weer, ze doen dat al een aantal weken, maaltijden aan het bereiden voor kwetsbare inwoners en minima.  De koks, horeca ondernemers en de groenteman hebben deze week hun tijd en materialen ingezet voor Spinaziesoep, Aspergesoep, Pasta bolonaise, Rijst met chili con carne en Rijst-Chimichuri schotel.Deze gerechten zijn allemaal teruggekoeld, verpakt en  diepgevroren.

Mark brengt lunch aan zijn horeca collega’s, die druk aan het werk zijn voor de medemens.

De medewerkers van het Sociaal huis Oisterwijk hebben deze week 924 pakketten afgeleverd, aangevuld met diepgevroren ragout en vlees van Albert Heijn, gedoneerd fruit door een dame, en snoepgoed van Markies Catering.

Een welkom O’pkikker en een contactmoment om een beetje elkaar in de gaten te houden.

Doneren
Uw donatie aan Sociaal Huis Oisterwijk is van harte welkom, nodig om de kosten te kunnen dekken. U kan deze actie ondersteunen met een vrijwillige donatie via NL21 RABO 0340 8810 54 t.n.v. stichting Sociaal Huis Oisterwijk o.v.v. “opkikker”.

Hulp

Er zijn diverse organisaties die hulp bieden; hulp vragers kunnen hier terecht. U treft informatie over deze hulp in ons informatiepunt:

 

DTZ logo low