banner

Life and cooking met Durendael voor bewoners De Vloet


Niet alleen de les is geslaagd, ook het doel om voor ouderen van Oisterwijk iets lekkers en leuks te maken werd een succes!

Mmmmm lekker en een welkom gebaar.

‘Het leek wel Life & cooking van Irene Moors en Carlo Boszhard,’ aldus Claus van Teeffelen van 2 College Durendael. Docent Maarten Pijnappels bezorgde de ingrediĆ«nten bij de leerlingen thuis. De leerlingen Zorg en Welzijn hebben er vervolgens tijdens een gezamenlijke online les cakejes van gebakken en afgegeven bij docent Evelien Oeben. Evelien gaf het lekkers donderdag af bij De Vloet. ‘Een mooi voorbeeld van praktisch leren op afstand.’ Ook worden er banners gemaakt met daarop een hart, om alle medewerkers in de zorg een hart onder de riem te steken in deze voor hen zware tijden.

Digitaal worden de keukens van de leerlingen thuis met elkaar verbonden.