bosch car service

Let op uw hypotheek nu tijdens Coronacrisis rente omhoog gaat


De afgelopen maand ziet Hypotheken Data Netwerk Nederland (HDN) een sterke toename in het aantal hypotheekaanvragen. De meeste stijgingen betreft de groep ‘oversluiters’. Belangrijk te weten is dat diverse hypotheekverstrekkers hun rente verhogen.

Midden Brabant Advies aan de Baerdijk in Oisterwijk (Foto: Joris van der Pijll).

‘In de maand maart is, in vergelijking met de afgelopen 5 jaar, het aantal aanvragen bijna verdubbeld,’ zo laat Peter Dirks van Midden Brabant Advies weten. De groep in het profiel “oversluiters” is de afgelopen twee weken zelfs verdubbeld, terwijl de ‘starters’ juist iets dalen. ‘Op dit moment zien wij dat diverse aanbieders van hypotheken renteverhogingen doorvoeren.’  Het is dus zaak goed uw lopende hypotheek in de gaten te houden.

Heeft u al een tijd niet meer omgekeken naar uw hypotheek en de daarbij behorende rentelast? Zijn er of verwacht u veranderingen in uw hypotheek of woonsituatie? Mail dan een kopie van uw jaaropgave naar info@middenbrabantadvies.nl U ontvangt dan binnen 24 uur een reactie of oversluiten of aanpassen van uw hypotheek interessant is.

Bedrijven

Niet alleen voor particulieren, ook bedrijven die in deze tijd financieel advies goed kunnen gebruiken kunnen een verzoek doen voor maatwerk advies.