anytime

Leergeld helpt leerlingen in Oisterwijk aan een laptop


Wie een laptop nodig heeft voor school, zeker nu in coronatijd belangrijk, kan daarvoor een verzoek doen bij Stichting Leergeld Oisterwijk.

Zo samen achter de laptop, dat kan nu echt niet. Thuis individueel is de richtlijn. Heeft u daarbij hulp nodig? Vraag Leergeld Oisterwijk!

Leergeld Oisterwijk wil dat alle kinderen mee kunnen doen. Ook ouders willen dat hun kind mee kan doen. Juist nu met gesloten scholen en huiswerk dat digitaal gemaakt moet worden, is het hebben van een laptop belangrijk.

Doen

Voor leerlingen die aan de criteria voldoen helpt leergeld onder andere met een laptop voor schoolwerk. U kan voor meer informatie of een aanvraag contact opnemen met info@leergeldoisterwijk.nl of bel 06-39703638. Leergeld Oisterwijk wil graag helpen. Dat kan pas wanneer u aan hen uw vraag stelt: DOEN!