brabantspronkjuweel

Koningsnacht Oisterwijk gaat door met afstand


Zondag 26 april kleurt ons Oisterwijkse centrum altijd oranje, nu doen we dat ook, maar dan op afstand.

Dit dus, maar dan vanuit je eigen huiskamer, maak er een feestje van! (Foto: Jeanne Mathijssen).

Via internet en op TV bij LOVO organiseren vijf horecabedrijven in Oisterwijk Woningsnacht vieren! Samen, apart de verjaardag van onze koning inluiden! Onder het motto muziek verbroedert en verbindt hebben een aantal horecabedrijven een onvervalst Oisterwijks feestje voor je in petto. Van 20.00 uur tot 0.00 uur kun je genieten van Oisterwijk in Koor, diverse zangers en dj’s!

Programma
20.00 DJ JordyZ
20.30 Oisterwijk in Koor olv. Ids
22.00 CHIEM en friends
23.00 JEMATTHY en mc Apster
23.30 Claploopers

Speciaal voor deze avond heeft de horeca een toffe borreltas samengesteld die je zondagmiddag tussen 13.00 en 15.00 uur via een drive thru op kunt halen voor de deur van La Belle. Voor slechts € 15,00 heb je een tas vol met onder andere een fles wijn, diverse biertjes, hapjes en gadgets. Je kunt deze borreltas bestellen via koningstas@gmail.com. Op zondagmiddag betaal je de tas contant in een collectebus en ’s avonds geniet je met je naasten van een heerlijke gezellige ‘Oisterwijkse’ koningsavond.

De opbrengst van de tas zal worden gebruikt voor LOVO en om misschien nog wel een bijzondere artiest vast te leggen!

Alleen samen is het motto!