banner

Kinderen groep 8 Molenhoek Oisterwijk missen hun meester


De leerlingen van groep 8 van basisschool de Molenhoek vinden het heel erg dat ze, net nu voor hen het leukste gedeelte van het afscheidsjaar is aangebroken, thuis moeten zijn.

Kinderen groep 8 Molenhoek Oisterwijk missen hun meester.

Hoewel meester Roel er vanuit huis vanalles aan doet om het thuiszijn voor groep 8 toch een beetje bijzonder te maken – zo bedacht hij een heus wie is de mol spel- missen de leerlingen het fysieke contact. Ze missen de school, de klas, elkaar en natuurlijk meester Roel.

Een leerling bedacht om meneer Roel een hart onder de riem te steken en samen met de klassenmoeders werd iets op touw gezet. Alle 21 kids knutselden twee afgesproken letters en toen deze allemaal verzameld waren mochten ze deze in het groep 8 lokaal ophangen. iedereen mag weten dat ze meneer Roel missen.

Hebben jullie de vrolijke letters al zien hangen?