bosch car service

Jeugd kan inschrijven voor kindervakantieweek Moergestel (+ Film)


De organisatie van de Jeugdvakantieweek in Moergestel, dit jaar gehouden van 17 t/m 21 augustus, hoopt dat we tegen die tijd weer mogen! Je kunt je vanaf nu inschrijven voor deelname!

Massaal aan de bellenblaas (Foto: Paul Francken)

Bij inschrijving vóór 10 mei kost deelname € 22,50 per kind.  Twijfel je nog,  dan heb je nog van 11 t/m 18 mei om je kinderen in te schrijven voor € 45,00. Na 18 mei is het niet meer mogelijk om kinderen in te schrijven!

Nieuw continurooster
De JVW wordt iedere dag gehouden van 9.30-14.30 uur. Het is dus belangrijk dat de kinderen ’s morgens alles meebrengen wat ze die dag nodig hebben. Dus in ieder geval iedere dag een lunchpakketje en afhankelijk van het programma ook andere zaken.
De kinderen van het C-programma (groep 6-7-8) hebben op dinsdag ook een avondprogramma en kunnen zelfs blijven overnachten als ze dat willen. De kinderen van het A-programma (groep 1-2) zijn op vrijdag overdag vrij, zodat ze zich kunnen opladen voor de traditionele optocht en disco op vrijdagavond.

Iedere week komt er op de Facebook pagina en Instagram van JVW een tip te staan over het thema van 2020. Wie ontdekt het eerst het thema?

Hieronder alvast een voorproefje…