banner

Geef een stukje horeca aan de Oisterwijkse zorgverleners


Wethouder Stefanie Vatta en bijvoorbeeld ook Robert van Beckhoven bevelen het initiatief aan: WeCareNL.

Eerder was er ook applaus voor de zorg (Foto Nel Verstijnen Oisterwijk in Beeld)

Het is een initiatief om de zorghelden te bedanken en de lokale horeca te redden. In Oisterwijk is vandaag gestart met de mogelijkheid een bedrag te doneren voor het zorgpersoneel. WeCareNL koopt daarvan cadeaubonnen bij de horeca in Oisterwijk. Daarmee kan het zorgpersoneel in Oisterwijk straks, als de omstandigheden het weer toelaten, de waardering verzilveren met een avond uit met vrienden, partner of gezin. Daarmee snijdt het mes aan twee kanten: het zorgpersoneel wordt bedankt én de horeca ondersteund.

“Wat een mooi initiatief, ik draag graag mijn steentje bij”, aldus een enthousiaste wethouder Vatta van Oisterwijk. Onder aanvoering van ambassadeur Robèrt van Beckhoven werd deze week de eerste cheque van €20.000 symbolisch uitgereikt aan Bart Berden van het ETZ. De actie is bedoeld voor alle medewerkers in de gehandicapten-, ouderen- en ziekenhuiszorg. ‘Robèrt van Beckhoven helpt ons landelijke publiciteit te krijgen en doneert een deel van de opbrengsten van zijn chocoladerepen aan WeCareNL,’ zo sluit initiatiefnemer Jordy Sweep af.