banner

Extra uitzendingen MTV Moergestel tijdens Coronacrisis


Speciaal voor de aan huis gekluisterde oudere dorpsgenoot, maar zonder twijfel ook tot groot genoegen van iedereen die nu noodgedwongen thuis zit, zenden de vrijwilligers van MTV zolang deze situatie zich voordoet, mooie programma’s en Moergestelse toneelstukken uit.

Moergestel TV aan het werk... (Foto Joris van der Pijll)

Moergestel TV aan het werk… (Foto Joris van der Pijll)

De TV-uitzendingen van komende donderdagavond 19.00 uur, vrijdagavond 19.30 uur en zaterdag om 12.00 en 20.00 uur  bevatten de volgende onderwerpen uit het archief: Struikelstenen in Moergestel;  Jaarmarkt Dorstvlegels; Boekdelen met Marleen Kuypers; Reunie Bienekebolders; Natuurlijk Moergestel; 60 jaar Vurhaai en Natuurlijk Ties.

Extra op donderdag om 15.00 uur Het Waaike, een Moergestelse speelfilm uit 1990. Extra op vrijdag om 15.00 uur Het zit in de genen van De Tweede Jeugd. Zaterdag om 19.00 uur kijkt u naar de extra uitzending van de Eucharistieviering vanuit de kapel van Park Stanislaus. Zondag is er van 10.00 tot 12.00 uur weer een radio-uitzending. Meer informatie: Moergesteltv.nl