genieten

Slinger van bedankjes voor de helpers van Stanislaus Moergestel (+ Film)


De bewoners van Park Stanislaus in Moergestel steken hun dankbaarheid niet onder stoelen of banken. Een slinger aan bedankjes, letterlijk en figuurlijk.

Ze hebben er hun hele huis mee versierd. Zowel aan de voor- als achterzijde zijn er berichten te lezen van de ouderen aan iedereen, maar natuurlijk speciaal aan hun dierbare familieleden. Een creatieve vorm van communiceren in Corona tijden. Zo houden zij het virus van eenzaamheid buiten de deur met elkaar.

Slingers en meer, het huis hangt er mee vol, bedankjes voor omwonenden, familie en zorg (Foto: Henny van Herck).

Het motto ‘Samen zijn we sterk’ bepaalt hier de kracht van de dagelijkse bezigheden. Bewoners laten zich niet uit het veld slaan, net zo min als het personeel. Sander is zo iemand die door het hele huis werkt en altijd positief en behulpzaam is. Tijd en aandacht voor elkaar is erg belangrijk! Daarom ook vindt hij deze vlaggetjes berichten zo leuk. ‘Kleine moeite, groot gebaar. Samen krijgen wij het voor elkaar! Fijne Pasen allemaal en blijf vooral gezond.’

Zo leuk al die vlaggetjes berichten van de bewoners Park Stanislaus Moergestel

Geplaatst door Henny van Herck op Donderdag 9 april 2020