genieten

Boodschap van Stanislaus Moergestel voor overvliegende drone is duidelijk (+ Film)


Bij Park Stanislaus in Moergestel werd door Hans van Brunschot van Moergestel TV overgevlogen met een drone, om luchtopnames te maken van bewoners die hun boodschap konden overbrengen.

Ouderen genieten op afstand (Foto: Henny van Herck).

In een voortreffelijke samenwerking met Stanislaus is Hans een spandoekenactie opgestart in de buitentuinen. Rondom het hele complex kan men genieten van uitbundige berichten die door bewoners binnen zijn opgehangen voor de ramen, spandoeken en vlaggetjes. Maar ook berichten van buitenaf zijn in de buitentuinen op het grasveld neergelegd voor de bewoners. Tekeningen met stoepkrijt op de paden rondom van schoolkinderen.

Het ‘feest’ werd vandaag ook nog ondersteund door een optreden van zangeres Farah Lintelo. Heerlijke muziek, een zonovergoten dag en genietende bewoners op het terras. Het was met recht een ‘lichtende dag’ op deze Paaszaterdag. Iedereen genoot volop, uiteraard volgens de gestelde regels op afstand.

Bij Park Stanislaus Moergestel 🐣🐥🐓💖

Geplaatst door Henny van Herck op Zaterdag 11 april 2020