bosch car service

Bij ZLIM is het dansen in de woonkamer


De negenenveertig jarige Kathleen Roekaers doet nog altijd zelf graag mee met de oefeningen die ze haar cliënten adviseert. “Behalve het voorbeeld dat ik daarmee geef, is het ook nog eens bevorderlijk voor mijn eigen gezondheid. Een win-win situatie dus!”

Kathleen vertelt over haar werk bij ZLIM.

Naast haar werk bij Zlim is ze ook nog moeder van een zoon en een dochter. Zoon Arne is veertien jaar, en dochter Famke is twaalf. Oorspronkelijk komt ze uit het Belgisch Limburgse Houthalen. In haar vrije tijd gaat ze het liefst op zoek naar nieuwigheden in de kunst en cultuur. Maar ook nieuwe ontdekkingen op het gebied van voeding houdt ze graag bij. Muziek luisteren is een andere liefhebberij van haar. Al houdt ze het niet alleen bij luisteren. Lachend: “Dansen in mijn woonkamer is echt mijn guilty pleasure.”

Lees het hele verhaal van Kathleen, die al vanaf 1997 met veel plezier bij ZLIM werkt: