banner

Beeldbank Oisterwijk: Oliver Twist


De Beeldbank in Oisterwijk toont u films van vroeger en nu. Wekelijks presenteren de vrijwilligers van de beeldbank u een film, die u in de Beeldbank terug kan vinden.

Oliver Twist

Oliver Twist (Fragment uit film LOVO)

Door de Coronaperikelen moesten de Verenigde Oisterwijkse Spelers afgelopen week helaas besluiten hun geplande productie ‘Oliver Twist’ door te schuiven naar het volgende speelseizoen. 25 jaren terug zette Stichting CUE deze musical op de planken en bracht daarmee een tot dan in Oisterwijk niet gekende theatervorm binnen de grenzen. Honderden Oisterwijkers zetten er hun schouders onder, de tennishal werd omgevormd tot tijdelijke schouwburg, toenmalig burgemeester Kortmann struikelde bij de afsluitende avond over de superlatieven die hij uitsprak over de musical. De hele musical is nog eens te zien op de Beeldbank, repetitiemomenten, de opbouw van het theater, de liedjes separaat én de ouverture. Kijkplezier alom!