banner

Beeldbank Oisterwijk: Koninginnedag zeskamp 1977


De Beeldbank in Oisterwijk toont u films van vroeger en nu. Wekelijks presenteren de vrijwilligers van de beeldbank u een film, die u in de Beeldbank terug kan vinden.

Koninginnedag zeskamp 1977

Koninginnedag 1977, een fragment uit de film van Ad Puts.

‘Anders dan anders’ zal het dit jaar zijn; de Koningsdag, ludiek omgedoopt in ‘Woningsdag’. Natuurlijk gaan we er wat van maken, maar toch; eigenlijk… Mocht het verlangen naar kindervrijmarkten, oranje vlaggetjes, zaklopen, eierrace en bussengooien op de schoolspeelplaats opspelen dan is er altijd nog Beeldbank Oisterwijk om u mee terug in de tijd te nemen. Bijvoorbeeld naar de zeskamp op Koninginnedag 1977 op het parochieveld naast het Trappafgebouw. Jongerenorganisatie Trappaf zette het op poten en kreeg de basisscholen enthousiast! Ad Puts had zijn 8mm-camera in de aanslag. Kijken; misschien zie je jezelf wel voorbij hoppen op de skippybal!