banner

Chiem leeft zich uit op feest Lieve Lente


Het was een beetje vreemd, maar toch een ludiek feest bij Lieve Lent in Oisterwijk.

Het café-restaurant Lieve Lent in Oisterwijk vierde vrijdagavond haar 20-jarige jubileum. Een mijlpaal die gevierd moest worden, maar in deze coronatijd niet als gebruikelijk uitgevoerd kon worden. Eigenaar René Kox nodige zijn gasten uit om een feestpakket op te halen, en verzorgde via een live videoverbinding een muzikale traktatie met DJ Jordy en zanger Chiem.

Chiem zingt voor Lieve Lente via een videoverbinding

Omdat het café ook door de cameraman, zanger en DJ niet bezocht mocht worden, werd de radiostudio van JND in Best beschikbaar gesteld. ‘Al met al was het 20-jarige jubileum een groot succes, met 6500 views!’ aldus een enthousiaste René, die na de coronatijd vast nog een keer een borrel pakt met zijn stamgasten.

Voor nu, voor René en alle medewerkers: van harte gefeliciteerd!