banner

500 Eiermutsjes voor ouderen in Oisterwijk


‘Jaaaaaaaaaa het is gelukt!’ Een enthousiasme dat past bij het resultaat: Ruim 500 gehaakte eiermutsjes.

Saskia en Lianne trots op het resultaat (Foto: Facebook Walap Oisterwijk)

Lianne, Saskia, veel vrijwilligers en alle medewerkers van Zorgatelier Walap in Oisterwijk hebben samen eiermutsjes gemaakt voor bewoners van De Vloet, Poirtershuis, Goed Wonen en Amaliazorg in de gemeente Oisterwijk en verpleeghuis Liduina in Boxtel. Ook zijn er nog een aantal eiermutsjes beschikbaar voor Westend Talent en voor de actie O’pkikker van het Sociaal Huis. ‘We zijn heel trots op het resultaat en willen iedereen die meegeholpen heeft ontzettend bedanken. Jullie zijn Toppers!’

Hulp nodig? Hulp bieden? Inspiratie opdoen van andere helpers? Bekijk meer op Oisterwijknieuws.nl/corona