glasvezel

Zing mee bij Muzieksalon Oisterwijk


Geannuleerd in verband met advies RIVM over Corona.

Vrijdag 13 maart is het weer zover. Dan opent huiskamer De Inloop om 14.00 uur weer haar deuren voor een vrolijke middag in de MuziekSalon.

Dit keer wordt het een gezellige meezing-middag en vormen de gasten voor één keer een uniek koor. Marion Bergman zal het gelegenheidskoor dirigeren. Het repertoire bestaat uit puur Nederlandse liedjes, van gouwe ouwe tot moderne levensliederen.

De Muzieksalon in De Inloop in Oisterwijk

U wordt van harte uitgenodigd om mee te doen om zo een ouderwets gezellige middag te beleven door samen met anderen heerlijk mee te zingen. Bent u niet helemaal tekstvast? Geen probleem, een groot deel van de teksten liggen voor u klaar. U zult zien dat het u blij maakt én het is bovendien bewezen, dat zingen gezond is. Aarzel daarom niet en kom op 13 maart om 14.00 uur naar huiskamer De Inloop aan de Kerkstraat 48 in Oisterwijk. Wilt u niet alleen komen? Breng een vriend of vriendin mee, want hoe meer zielen, hoe meer vreugd. De middag is gratis maar kom wel op tijd want het belooft weer druk te worden.

Meer informatie over deze en andere activiteiten vindt u op www.inlooppuntoisterwijk.nl.