kooplokaal

Zeven bands live in Oisterwijk


Geannuleerd in verband met maatregelen tegen coronavirus.

Zondagmiddag 22 maart presenteren zeven Oisterwijkse live bands zich van 13:00 tot 15:30 uur in grand café Curnonsky. Het gaat om bands van muziekschool Popwise, met zowel kids, jongeren als volwassen talent. De toegang is gratis.

Popwise live in Curnonsky

Muziekonderwijs Popwise viert in 2020 zijn vijfjarig bestaan met een reeks van events. De bandjesmiddag in Curnonsky is de aftrap. Later dit jaar volgt onder andere een Popwise festival op verschillende plekken in Oisterwijk. Op 22 maart spelen de bands Jerrk, Young (16-20 jaar), Take it, Kids (7-11 jaar), Heron, Going Dutch en Live Oak. Door de diversiteit aan bands, van kids tot jongeren en volwassenen, is de middag voor jong en oud leuk om mee te maken.