genieten

Vragen over Corona en uw verzekeringen


De bijzondere situatie waarin we als land op dit moment verkeren kan nieuwe vraagstukken opwerpen over verzekeren.

Branche-organisatie Adfiz verzamelt en beantwoord deze vragen samen met het Verbond van Verzekeraars. De vragen gaan onder andere over reizen naar of verblijf in een gebied waar het coronavirus is geconstateerd. Maar ook over wat als u zelf het virus heeft of vragen over bedrijfsleven en werk.

Midden Brabant Advies aan de Baerdijk in Oisterwijk (Foto: Joris van der Pijll).

Nieuwe vragen van klanten waarover men momenteel in gesprek is, gaan bijvoorbeeld over verzekering van auto’s die restauranthouders nu gebruiken om maaltijden / ingrediënten te bezorgen, en ook mogelijkheden tot opschorten van de premiebetalingen zonder dekking te verliezen als betaling tijdelijk niet mogelijk is.

U leest de tot nu toe beantwoorde vragen op deze website (Klik hier).

Andere vraag?

Heeft u een vraag die hier niet beantwoord wordt? Stel die dan via info@middenbrabantadvies.nl of bel naar 013-5212001 en vraag naar Guido van Tuyl.