koopzondag

Vijfde persoon met Coronavirus besmet in Oisterwijk


Vandaag heeft het RIVM gemeld dat er in de gemeente Oisterwijk een vijfde besmetting met het coronavirus is geconstateerd.

 

Om de uitbraak zo veel mogelijk te beperken, werden er in Brabant al maatregelen genomen, en zijn sinds vandaag landelijk nog scherpere maatregelen afgekondigd. Over deze maatregelen en de geannuleerde activiteiten leest u hier meer.

Vragen?

Heeft u vragen over het coronavirus? Bekijk dan de veelgestelde vragen en antwoorden over het coronavirus op een rij: www.rivm.nl/coronavirus. Vindt u daar geen antwoord op uw vraag? U kunt ook terecht bij het publieksinformatienummer 0800 – 1351 (tussen 08:00 en 20:00 uur).

Lees meer lokaal nieuws over Coronavirus en over (zover bekend) geannuleerde activiteiten: