glasvezel

Tweede Paasdag Vlooienmarkt in Moergestel


Maandag 13 april, Tweede Paasdag, is er voor de 14de maal de Moergestelse Vlooienmark!


Deze vlooienmarkt is niet meer weg te denken in de kom van Moergestel. Dit is te danken aan alle standhouders en de vele bezoekers die de vlooienmarkt elk jaar weer trouw bezoeken. En natuurlijk ook omdat de Moergestelse Vlooienmarkt nog steeds een echte ouderwetse vlooienmarkt is gebleven, waar uitsluitend tweedehands goederen te koop aangeboden mogen worden.

Het is een markt waar ruim 50 kramen staan opgesteld. Door dit alles belooft het ook dit jaar weer een fantastische markt te worden die elk jaar ruim duizend bezoekers trekt. Deze veertiende Moergestelse Vlooienmarkt zal plaats vinden op het St. Jansplein, in het centrum van Moergestel. De vlooienmarkt is geopend van 09.00 tot 16.00 uur en de entree bedraagt slechts € 1,00.

Dus als u nog wat oude spullen kwijt wilt of met de voorjaarsopruiming bezig bent is dit dus een mooie kans om u nu al in te schrijven voor deze vlooienmarkt. De huur van een marktkraam bedraagt slechts € 17,50 inclusief een bovenzeil.  Voor meer informatie bel Toon Moorman via 06-20802389 (na 18.00 uur) of mail  a.j.m.moorman@home.nl