banner

Soep voor Oisterwijkers die vanwege corona thuis zitten (+ Film)


In Oisterwijk zijn diverse organisaties opgestaan om ouderen en kwetsbare inwoners te helpen, nu deze vanwege het Coronavirus thuis moeten blijven, of waarvan de mantelzorg wegvalt door ziekte en verkoudheid.

Pompoensoep

Vandaag is daar een maaltijdsoep service aan toegevoegd. Mentorhulp Oisterwijk heeft besloten maaltijdsoepen gratis aan huis te bezorgen. Irene en Anton Vulders maken de soep, samen met Niels Janse en ingrediƫnten van de Jumbo verzorgen ze een maaltijdsoep, goed voor de extra vitaminen, en meteen ook even een contactmomentje, uiteraard veilig aan de voordeur.

Voor ouderen en kwetsbare inwoners hebben wij een pagina met informatie voor hulp samengesteld. Daar treft u deze en andere hulp mogelijkheden. Ook aanbieders van hulp kunnen hier terecht.