bosch car service

Publieke gebouwen in Oisterwijk gesloten


Tiliander, Den Boogaard, Den Domp, Bibliotheek, TIP en ook het gemeentehuis is gesloten!

Tiliander Oisterwijk (Foto: Iris de Groot)

De balie van het gemeentekantoor is uitsluitend geopend voor spoedzaken op werkdagen van 9.00 – 11.00 uur én alleen na telefonisch overleg. Wel blijft de gemeente telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.30 – 17.00 uur via 013-5291311, of voor Haaren belt u 0411-627282. Ook is het weekend/ avond nummer 013-5211433 weer actief, dat was afgelopen weekeind enige tijd niet bereikbaar.

De cultuurcentra zijn ook gesloten. Reeds aangekochte kaarten blijven geldig voor latere data. Vragen kunnen het beste gesteld worden via mail cctiliander@gmail.com. Ook de Bibliotheek en TIP (Toeristisch Informatie Punt) zijn gesloten; boeken hoeft u voorlopig niet in te leveren. Toch iets anders lezen? Kijk eens in een van de boekenhoppers!

Ook de wijkcentra sluiten.

Lees de laatste updates en informatie via onze pagina: Corona informatie Oisterwijk