banner

Politie zoekt getuigen ramkraak Oisterwijk


Rond 02.00 uur komt er een melding binnen van een mogelijke inbraak bij een meubelzaak op De Lind. Als agenten ter plaatse zijn, zien zij inderdaad dat de voorpui vernield is. Het lijkt erop dat er een auto is gebruikt om tegen de pui aan te rijden. Er zou hierbij een specifiek meubelstuk, een zeer luxe loungestoel zijn ontvreemd, het onderzoek richt zich hier dan ook op.

Getuigenoproep

Winkelpui werd geramd (Foto Toby de Kort)

Getuigen geven aan dat zij een auto (een grijskleurige Mercedes Benz stationcar) hebben zien wegrijden in de richting van de Joannes Lenartzstraat. Politie roept mensen dan ook op om zich te melden als zij deze verdachte auto ook hebben zien rijden in de omgeving. Heeft u camerabeelden van de openbare weg? Dan zouden zij deze ook graag willen zien.

Bel 0900-8844, WhatsApp naar 0612207006
of anoniem via 0800-7000