koopzondag

Peter Ketelaars stopt bij Kikkenduut Oisterwijk


Peter Ketelaars neemt 1 augustus afscheid als directeur van OBS De Kikkenduut in Oisterwijk.

 

Schooljaarfeest op de Kikkenduut in Oisterwijk.

‘Vanuit een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel en betrokkenheid bij de Kikkenduut merk ik dat mijn werk steeds meer invloed heeft op mijn privĂ© en sociaal leven. Dat is mede het gevolg van de onderwijsontwikkelingen van de laatste jaren. Dan wordt het belangrijk om na te denken over de inhoud van je werkzaamheden en over de toekomst. De voorbije maanden heb ik hierover constructieve gesprekken gevoerd met het bestuur van stichting Opmaat groep en zijn we gekomen tot mogelijkheden voor een andere invulling van mijn werk.’ Peter gaat voor een gedeelte van zijn werkzame tijd weer les geven op de Kikkenduut en voor een deel andere ondersteunende taken uitvoeren. Hij blijft dus verbonden aan de organisatie.