bosch car service

Overzicht mogelijkheden hypotheek tijdens Coronacrisis


Meerdere hypotheekverstrekkers hebben aanpassingen gedaan voor inwoners die vanwege de Coronacrisis in de problemen komen.

Hypotheek

Hypotheekverstrekkers komen deze dagen met oplossingen voor inwoners die in de problemen komen. Denk aan een betaalpauze of een deelbetaling van de maandtermijn. Er zijn wel verschillen per bank, en het is voor ieder verstandig goed advies te vragen bij een onafhankelijk adviseur. Wie hierover advies wil leest hierover meer op de speciale pagina Hypotheken in deze Coronacrisis of bekijk dit overzicht (klik hier).

Midden Brabant Advies aan de Baerdijk in Oisterwijk (Foto: Joris van der Pijll).

Bedrijfslening

Ook voor bedrijven die een lening hebben, en de aflossing en rente vanwege teruglopende omzet niet kunnen betalen, zijn er diverse mogelijkheden. Zo kan er tot wel zes maanden uitstel worden gegeven. Ook hierbij is een goed advies en zorgvuldige afweging van belang. Welke mogelijkheden van steun zijn er, hoeveel omzet verlies wordt verwacht en hoe levensvatbaar is het bedrijf na de crisis?  Lees er meer over op de speciale pagina: Bedrijfsleningen in deze Coronacrisis.

Vragen? Bel of mail via onderstaande website: