bosch car service

Olliver Twist in Oisterwijks Natuurtheater naar 2021


Vereniging de VOS heeft haar productie Oliver verplaatst naar 2021.

De eerdere musical Petticoat van VOS in het Natuurtheater van Oisterwijk (Foto: Jan Hofsteede)

In het Natuurtheater zo was het plan, zou Oliver schitteren, gespeeld door de Vereniging van Oisterwijkse Spelers (VOS). De VOS bestaat dit jaar 55 jaar, een mooi verhaal bij een mooie mijlpaal. Voor veel Oisterwijkers een bekende musical, die eerder werd opgevoerd in de tot theater omgebouwde tennishal aan de Sportlaan. ‘Wat hadden we er zin in dit jaar. We waren enthousiast begonnen met de voorbereidingen voor de Musical Oliver. De rollen waren verdeeld. Spel-, zang- en orkestrepetities waren in volle gang. Ook de dames van de kleding en onze decorploeg waren op dreef! Helaas hebben we moeten besluiten onze productie Oliver te verschuiven naar 2021.’

Met alle begrip voor de genomen maatregelen, vinden ze dit uiteraard ontzettend jammer. Volgend jaar pakt de toneelvereniging haar voorbereidingen weer op, en volgt er vast en zeker weer een prachtige voorstelling.