glasvezel

Oisterwijkse finalist bij Miss Beauty Noord Brabant


De Oisterwijkse Melanie van Dijk is met haar 18 jaar tot de finale gekomen van Miss Beauty of Noord-Brabant.

Melanie van Dijk (Foto: John Vermeeren bij Beauxx in Rijen)

Na een dag met drie voorrondes, werd Melanie uitgekozen om mee te doen aan de Miss Beauty verkiezing. ‘Ik doe mee om te laten zien dat missverkiezingen niet alleen gaan om mooi zijn. Nou ja, het gaat natuurlijk wel om mooi zijn, maar niet alleen van buiten. Je moet ook een mooi innerlijk hebben om hieraan mee te doen. Je zet je namelijk in voor een stichting en je houdt je veel met de wereld bezig. Ook wil ik graag laten zien dat een Miss niet altijd heel erg dun hoeft te zijn en blauwe ogen en blonde haren hoeft te hebben. Ik, een gewoon meisje met rood geverfd haar en een gemiddeld lichaam, wil laten zien dat iedereen mooi is op zijn of haar eigen manier. Dik, dun, groot, klein, iedereen verdient het om zich mooi te voelen. Dit is ook de reden waarom ik wil winnen. Ik wil laten zien dat, hoe ‘anders’ je ook bent, je veel kunt bereiken in je leven door in jezelf te geloven en jezelf te blijven. Never give up!’

Melanie zet zich in voor de LINDA.foundation: ‘Eén op de negen kinderen groeit op in armoede en ik vind dat verschrikkelijk. Hoe zou jij het vinden als je in de winter geen warme winterjas hebt en nooit iets leuks kan doen, omdat je ouders geen geld hebben? Precies, niet fijn. Ik vind dan ook dat deze gezinnen met kinderen een eerlijke kans moeten krijgen om leuke dingen te kunnen doen. Daarom wil ik graag zo veel mogelijk geld ophalen. Om deze lieve, arme kindjes eens een onbezorgde dag te geven.’

Stemmen
Vanaf nu kan er gestemd worden op de favoriete finalist van jouw keuze. Wil je Melanie steunen? Sms dan Poll Noordbrabant Melanie naar 3010.
(Let op, een sms kost €1,10. Je stem telt pas als je een bericht terug hebt ontvangen.)