banner

Oisterwijk Helpt!


Oisterwijk helpt, dat mag duidelijk zijn. Omdat nog duidelijker te maken heeft Mathijn Vermeer een nieuwe website gemaakt.

Op Oisterwijk Nieuws hebben we al jaren een plek voor goede doelen en mensen die voor elkaar zorgen, en die loopt de laatste weken vol met mooie voorbeelden. Ook hebben we gemerkt dat al die helpers het Coronavirus ‘inhalen‘. Niemand kan de ellende voorkomen, maar we kunnen het samen met en voor elkaar wel dragelijker maken. En we zien: Veel kleine beetjes maken een grote vuist!

Oisterwijk Helpt

Mathijn Vermeer heeft afgelopen week het initiatief genomen om al die helpers nog wat extra onder de aandacht te brengen. Niet alleen verweven in het dagelijkse nieuws, maar ook op een extra podium! Een speciale website voor ieder die Oisterwijk Helpt.  Alle initiatieven in Oisterwijk en de omliggende dorpen, voor en door inwoners, ondernemers, voor de gezondheidszorg, voor de overheid… ze zijn van harte welkom.

Doe iets voor een ander, geniet er van, maak een foto, en lever die aan: