banner

Muziekliefhebbers steunen noodlijdende GUO Oisterwijk


Het mag duidelijk zijn dat het annuleren van concerten druk zet op de financiële situatie van een organisatie; dat is zo voor ondernemers en bedrijven, en zo blijkt evenzo voor een stichting als GUO.

Reeds betaalde entreekaarten moeten worden geretourneerd, betaalde kosten komen niet terug, subsidieverstrekkers keren niet uit, maar een aantal rekeningen moeten soms toch betaald worden. Het seizoen 2019-2020 is abrupt afgebroken; alle hoop en energie gaat uit naar dat van 2020-2021.

Luctor et emergo! Je maintiendrai! Sunny side up!

Hartverwarmend solidair en behulpzaam zijn een aantal sympathisanten nu al:

Flairck opent, naar wij aannemen dat het weer kan en mag, het GUO-concertseizoen 2020/2021 op zondagmiddag 11 oktober.

“Wij willen onze 2 tickets voor het GUO-concert van Dayna Kurtz & Robert Maché gebruiken voor jullie CD-presentatie-concert van Flairck op 11 oktober.”  Een volgende reageert met: “Wij doneren de helft van het bedrag voor onze 4 gereserveerde tickets van Spinvis aan jullie geweldige GUO-concerten. Volgend seizoen zijn we er zeker weer bij!” Schenken kan ook: “Wij hoeven ons entreegeld voor jullie Bevrijdingsproject niet terug. Wij schenken het aan jullie stichtingskas. Houd vol! Keep up the good work! Tot in het nieuwe GUO-concertseizoen 2020/2021.” of gewoon een donatie doen, en later wel zien wat je er voor krijgt: “Geef ons jullie IBAN-nummer maar, dan storten wij alvast blind een bedrag op jullie bankrekening voor jullie GUO-concerten in het nieuwe seizoen 2020/2021. Veel sterkte in deze moeilijke tijd, take care en gezond en wel tot in het nieuwe seizoen!”

Een berg positiviteit die een organisatie, beroeps of vrijwillig en niet alleen deze, enorm veel steun kan geven om vooral vol energie door te gaan, vol te houden, kosten wat kost…