banner

Koop een gezamenlijke cadeaubon voor winkeliers en horeca


Wie in deze tijden bepaalde aankopen uitstelt, geen cadeautje brengt, of nu niet uit eten kan, maar de winkeliers en horeca wel wil steunen, kan een cadeaubon kopen.

De cadeaubon voor Oisterwijk

Ook leuk als cadeau aan mensen waar u nu even niet op bezoek kan, die u nu niet mee uit kan nemen, maar wel alvast een toekomstig uitje in het vooruitzicht wilt stellen. Samen met een leuke kaart, dat geeft de burger moed!

Voor Oisterwijk kan bijvoorbeeld gebruik worden gemaakt van de gezamenlijke Oisterwijkse Cadeaubon, zowel voor een groot aantal winkeliers als de horeca geschikt. In Moergestel verkrijgbaar bij Novy. Omdat Tiliander gesloten is, zijn deze cadeaubonnen vanaf heden in Oisterwijk verkrijgbaar bij Boekhandel Oisterwijk.

Voor de horeca in het bijzonder, ook buiten Oisterwijk, kan gebruik worden gemaakt van een speciale horeca bon van Help de horeca. Deze bonnen zijn vanaf zaterdag via internet te bestellen.