banner

Is Oisterwijk het mooiste dorp van Nederland?


Oisterwijk staat in de lijst van mooiste dorpen van Nederland. De Oisterwijkse promotors en bijvoorbeeld ook ‘onze’ Frans Kapteijns vragen u om te stemmen!

Terras, gezellig centrum, muziek, wat wil je nog meer? (Foto: Leny van Schijndel).

De ANWB ziet de vele pareltjes in Nederland, en Oisterwijk, de Parel in ’t Groen, is er een van. ‘Nederland telt honderden dorpen. Terpdorpen, lintdorpen, dijkdorpen, kerkdorpen, ringdorpen, esdorpen… En daar zitten pareltjes tussen. Plaatsen waar je op een historisch marktplein kunt zitten op een lommerrijk terras van het dorpscaf√©. Omarmd door kleinschalige gezelligheid of juist weldadige rust. Dorpen waar je je waant in een andere eeuw of juist in de toekomst…’

De vraag die de ANWB stelt: Wat is nu het allermooiste dorp van Nederland?

Middels uw stem, kunt u het mooiste dorp van Nederland kiezen, en daarna gaat een jury in september van dit jaar uit de beste 50 een keuze maken. Ze staan op alfabetische volgorde, even scrollen naar de Oi…