bosch car service

Intents Festival 2020 nog niet geannuleerd


Op 5, 6 en 7 juni staat het Intents Festival gepland. Wij ontvangen veel vragen of dit evenement doorgang kan vinden. De organisatie laat weten dat ze de ontwikkelingen nauwlettend volgen, en nog geen besluit hebben genomen.

‘We hebben het beste voor met de gezondheid van onze bezoekers, medewerkers, vrijwilligers, optredende artiesten, andere betrokkenen en de omgeving. Om die reden volgen we strikt de instructies op van de (lokale)overheid en het RIVM,’ aldus Remko Hermans namens de organisatie. Eerder dit jaar werd de organisatie door het weer ‘geplaagd’, en moesten ze de tweede dag van het Karnaval Festival afgelasten.

Op dit moment heeft de overheid aangegeven dat evenementen tot 1 juni niet door kunnen gaan. Intents Festival staat gepland voor 5, 6 en 7 juni. ‘Wij weten niet wat er de komende tijd gaat gebeuren, hoe het virus zich ontwikkelt, of er nieuwe maatregelen komen en of deze de komende editie van ons festival beïnvloeden. De situatie verandert nu eenmaal van dag tot dag. Uiteraard houden wij de situatie nauwlettend in de gaten en mocht de situatie met betrekking tot het doorgaan van Intents Festival veranderen dan communiceren wij dit via onze website en social media.’

Stay safe – stay home
Niemand ontkomt aan deze bijzondere situatie, en Herman heeft dan ook veel lof voor hoe eenieder hulp biedt: ‘Onze gedachten gaan uit naar de mensen die door dit virus getroffen worden en hun families. Maar ook naar de mensen die dit land draaiend houden en de helden die keihard aan het werk zijn in de medische zorg. We hopen dan ook dat iedereen in Oisterwijk en daarbuiten zich zoveel mogelijk aan de richtlijnen van de overheid houdt en helpt de verspreiding van het Corona-virus in te dammen. Stay Safe – Stay Home!’

Hier een terugblik op Intents Festival 2020: