bosch car service

Inschrijven Kindervakantiewerk Haaren


De leukste week van het jaar, dat mag gezegd worden. En de inschrijving daarvoor is gestart, deelnemers en vrijwilligers kunnen nu aanmelden.

Kindervakantieweek Haaren

Kindervakantieweek in Haaren is uitgegroeid tot een groot evenement voor alle basisschoolkinderen die in Haaren wonen of in Haaren naar school gaan. Jaarlijks nemen er ruim 300 kinderen deel aan de KinderVakantieWeek in Haaren (KVW). Om al die kinderen te voorzien van een fantastische week zijn zo’n 100 vrijwilligers in de weer. Wanneer je naar de middelbare school gaat dan mag je meedoen als vrijwilliger.

De week
In de laatste week van de zomervakantie heb je samen van maandag t/m vrijdag een super leuk programma, bomvol activiteiten. Op maandag, dinsdag en donderdag duurt het programma gemiddeld van 9:30 tot 15:30 uur. Woensdagmiddag en vrijdagmiddag is er geen programma, die dagen is er een avondprogramma.

Doe je mee? Zowel kinderen als vrijwilligers kunnen inschrijven via Kvwhaaren.nl

Om in de stemming te komen, een filmpje van vorig jaar: