genieten

Illegale collectes aan de deur in Moergestel


Helaas zijn er mensen die misbruik maken van de situatie in deze coronacrisis, en spontaan aan uw deur verschijnen.

Bijvoorbeeld mensen die zonder dat u er zelf om vraagt hulp aanbieden en in uw huis willen komen. Of zoals in Moergestel is gemeld, mensen die met een collectebus langs de deur komen. Nee, er worden op dit moment geen officiële collectes gehouden!

Betrouwbare hulp

Maak daarom alleen gebruik van hulp van vertrouwde personen. Mensen die u kent, en mensen die op uw verzoek een afspraak hebben gemaakt. Er zijn diverse organisaties die hun hulp op de situatie hebben aangepast, en waar ook particulieren zich kunnen melden als zij hun steentje willen bijdragen.

U treft betrouwbare informatie over deze hulp in ons informatiepunt:

 

DTZ logo low